Tekemieni nukkekotitavaroiden myymisestä on minulta kyselty monelta eri taholta. Ensinnäkin niiden hinnoittelu, kun ei ole mitään kaikkein helpointa. Periaatteessa nämä blogissani esittelemät jutut on kuitenkin kaikki itselle tehtyjä ja niille on useimmiten paikka johon ne tulevat valmiina.

Toisekseen vaikka kyseessä on pienikoisia tavaroita ja niihin kuluva materiaalikin suhteellisen edullista, niihin kuluva aika on monesti jopa enemmän, kuin vastaavan ison tavaran tekemiseen kuluva aika on. Eli ei ole helppoa.

Kolmanneksi, joskus sitä vaan innostuu tekemään/tehtailemaan, vaikka esimerkkinä nyt nämä korikalusteet, samanlaisia sarjassa runsain mitoin ja toisenlaisia juttuja, kuten nämä matot, en millään viitseisi tehdä toista samanlaista.

Neljänneksi, vaikka tässä kotiäitinä olenkin, pidän tätä nukkekoteilua harrastuksena perheenhoidon ohella ja kausiluonteisesti innostun näistä erilaisista käsityöjutuista, useimmiten kyllä nukkekotikoossa.

Voi kuitenkin olla että joskus kun kerkeän ja innostun osallistun johonkin markkinoille tai tapahtumaan, jossa myyn itsetekemiäni nukkekotitavaroita. Vaihtoehtoisesti olen harkinnutkin laittaa näitä juttuja myyntiin johonkin kauppaan, mutta en ihan lähiaikoina/vuosina ja siitä sitten mainostan erikseen. Mitään en kuitenkaan etukäteen pysty lupaamaan, kuin että jos joku oikeasti haluaa jotain määrätynlaista tekemääni, voin sellaisen tehdä yksittäiskappale tilaustyönä, erittäin joustavalla toimitusajalla.