Miniatyyri tilkkutyö innostuksen hieman laannuttua, iski virkkausinnostus. Virkkasin nukkekotiini sängynpeitteitä ja pöytäliinoja.

Hain lisää malleja myös äidin laatikoista, jossa huomasin olevan kaikki vuosien varrella virkatut käsityölehden mallit ja muut leikkeet ihan sikin sokin. Löysin joutsenet lammella ja pikkuprinsessan kruunumallit sekä kymmenittäin pöytäliinamalleja.

Kuinkas ollakaan kun koukku ja lankakin olivat valmiina, oli ihan pakko tehdä se kruunu ja sitten eilen sain valmiiksi joutsen liinan. Prassännyt en ole niitä vielä.

Samalla järjestin mallit kansioon muovitaskuihin kelpaa nyt sitten äidin katsella mitä seuraavaksi syksymmällä tekisi. Hän ei ole nähnyt kansiota vielä, mutta puhelimessa kehuin sen olevan niin hieno, että haluan sen sitten itselleni perinnöksi. Noh, kaikki aikanaan.

Laatikosta löytyi myös himmeli ja olkityöohjeita, sekä paljon muuta mitäköhän seuraavaksi, joku innostus taas on kehittymässä varmaan:)

Ne lasten kangaspuutkin on vielä kokeilematta. Niihin kun pitäisi tehdä oikeat niisivarret ja tiheämpi kaide. Ne muoviset ei meinaan mulle kelpaa, muu "runko" siinä härvelissä on ihan käyttökelpoinen. Palttinaa niillä ainoastaan pystyy tekemään, mutta kyllähän sillä alkuun pääsee.